lørdag 17. januar 2009

Back in Managua

Ja, da var vi nok en gang paa hotel santos. Det var nesten som aa komme hjem da vi gikk opp den skeive trappa her. Familien vi bodde hos i esteli hadde det kjempefint, men dusjinga besto av vannhelling med ause type kaldt, saa det var digg aa dusje her i managua hvor det er saa varmt at det ikke gjoer no at vannet er kaldt. Og gud saa praktisk det er at vannet renner av seg sjoel.

Mandag stikker vi tiil atlanterhavskysten, saa det spoers hvordan det blir med oppdateringer derfra. Vi faar se;)
Opplegget er som foelger:

Naar dere kommer til Bluefields tar dere kontakt med Hacel Wilson paa FADCANIC-kontoret i Bluefields. Jeg tror dere finner det sjoel ganske fort. Telefonnummeret dit er: 5722386, og det er det samme som det som staar i telefonlista dere fikk foer vi dro.
Etter at dere har vaert og forhoert dere med Hacel Wilsen skal dere dra til Pearl Lagoon, og da har forhaapentligvis Arja eller Clarence overtatt kontakten med garifuna-jentene.
Dere tar saa baaten til Pearl Lagoon etterhvert, forhaapentligvis samme dagen, og sammen med Charlotte; dit gaar det baater hver dag. Dere skal saa ta kontakt med Mrs. Lisa Powell i Laguna de Perlas/Pearl Lagoon (tlf. 6464726). Hun skal ha ordna med husvaere for dere. Ray Hooker visste ikke hvorvidt det var en familie til hver eller hva opplegget var. Uansett er det der dere begynner oppholdet, og der har to hovedtilnaermingsmaater saa vidt jeg ser det:
Dere skal jo studere FADCANIC sitt arbeide, men ogsaa kulturaspektene. Pearl Lagoon regnes for en garifuna-landsby, men det snakkes saa vidt jeg har erfart mest engelsk der. FADCANIC arrangerer kurs der paa den tida, saa dere har mulighet til aa delta paa de kursene dere vil. Det maa dere vurdere naar dere kommer fram. Tilnaermingsmaatene er da enten at dere bare observerer ogspoer og graver, eller at dere melder dere paa et eller annet kurs. jeg tror det siste er aa foretrekke, fordi samtalen blir naturligere da. Og saa laerer dere jo noe konkret nytt. Etter hvert skal dere komme til Wawashang, men jeg veit ikke naar.
Haaper dere tar utfordringen med ikke aa vite saa mye mer; saann er det jo som regel. Jeg kommer paa besoek etter ei stoend; ca ei uke, for det tar neon dager i San Carlos.

Dette blir spennende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar